Mateo Mussachio (Defensa del Villarreal CF) “El FC Salzburg és un gran equip i ens ho posarà molt difícil”

407

Mateo Mussachio ha destacat avui, la importància de tirar el forrellat a la porteria groga: La millor manera d’afrontar una eliminatòria és no encaixar en el primer partit i més si és a casa. La idea és sortir amb molta il·lusió i ganes de fer un gran partit. Intentarem anar a Àustria amb una victòria .


El ‘5′ del Vila-real reconeix que el FC Salzburg és un gran equip, però adverteix que la millor forma d’encarar el partit és centrar-se en un mateix: “Sabem que és un gran equip i que ens ho posarà molt difícil. Intentarem seguir amb la mateixa dinàmica preocupant més de nosaltres que d’ells per superar aquesta eliminatòria. Juguem tots els partits com si fos una final. És un partit molt important i l’afrontem de la mateixa manera “.

El defensa argentí, que no va jugar davant el Rayo Vallecano, també va defensar la política de rotacions de Marcel·lí: “És molt important rotar i està demostrat que seguim funcionant de la mateixa manera. És un benefici per a l’equip i els que entren ho fan bé. La competència ens fa créixer a tots .

Finalment, Musacchio va assegurar que prefereix anar pas a pas sense pensar més enllà d’aquesta eliminatòria de la UEFA Europa League: “Sabem que el campió anirà a la Champions i ens fa il·lusió, però no ens podem tornar bojos. Només pensem en el partit de demà. Ja arribarà un premi més gran si Déu vol “.