Mario (Defensa del VillarrealCF) “El Athletic Club es un rival directe i si sumem els tres punts seria molt important”

109

Mario ho ha jugat tot aquesta temporada a Laliga Santander, acumulant 990 minuts en les 11 primeres jornades. El lateral dret alacantí és un dels quatre grocs que, fins ara, ha estat sobre el camp en tots els partits del campionat domèstic (Asenjo, Víctor Ruiz i Trigueros). “A tots els futbolistes ens agrada jugar. Estic content de poder haver jugat molt en aquestes tres temporades i tant de bo en aquesta segueixi la mateixa línia”, va comentar Mario.

El defensa va fer repàs de l’actualitat groga després de l’aturada de la Lliga. Aquest cop, per la gran competència que existeix, no ha pogut anar a la Selecció costat de Sergio Asenjo, però no descarta tornar en un futur. “Opcions de tornar a la Selecció sempre n’hi ha. Avui ens tocarà gaudir per la tele”, ha apuntat.

Sobre el pròxim partit de Lliga contra l’Athletic (diumenge, 20.45 hores), Mario va destacar la dificultat de jugar a San Mamés. “L’última victòria allà ja queda lluny (11 de març de 2011, 0-1) i ja toca tornar a guanyar. És un rival directe i si sumem els tres punts seria molt important”, ha comentat. “És un equip que arriba per empenta. Hi ha moltes disputes i segones jugades. Haurem d’adaptar-nos ràpid i intentar imposar el nostre joc per refredar l’ambient”. A més, ha afegit que el referent de l’Athletic ara mateix és Aduriz, que està en un gran moment. “Qualsevol pilota a l’àrea et pot crear molt perill. Com més lluny estiguin els seus davanters de la nostra àrea molt millor”, ha afegit.

Pel que fa als tres punts en joc, Mario va destacar la importància dels mateixos: “Encara que guanyéssim i els traguéssim (l’Athletic) 8 punts no seria una distància definitiva perquè queda molt. Donem molta importància a aquests tres punts”.

Pel que fa a l’evolució que ha patit l’equip pel que fa al joc, Mario també ha exalçat la capacitat de mantenir la possessió. “L’equip ara té més la pilota i el míster ens dóna llibertat per atacar. Amb els entrenaments diaris un va agafant idees diferents. Hi ha d’haver un equilibri entre la possessió i també ser verticals sabent aprofitar els contraatacs”, ha explicat.

El Vila-real és l’equip menys golejat de Laliga Santander amb set gols encaixats en 11 jornades. “L’objectiu és fer molts punts. Mantenir el nivell defensiu vol dir sumar molts punts al llarg de la temporada. La seguretat defensiva és important”, va puntualitzar Mario.

“Anem a donar guerra fins al final”

Fins on pot arribar aquest equip? Mario ho té clar. “Tots volem quedar el més amunt possible, però la realitat és que hi ha tres equips que semblen inabastables sense mantenen el seu nivell. Anem a donar guerra fins al final. Per nosaltres no quedarà”, ha argumentat.

Finalment, Mario va lloar el brillant començament de temporada del Submarí: “Estar tercers a la Lliga i signar el quart millor arrencada de la lliga de la història del club és espectacular per a tots”.