Marina d’Or acull el campionat d’europa d’arc indoor

462

El Campionat Europeu d’Arc Indoor (EIAC per les seves sigles en anglès) compta amb una nodrida participació, en la que més de 200 arquers arribats de 17 països mesuraran la seva habilitat amb l’arc en les diferents modalitats de competició en què els vigents campions tractaran de mantenir la corona europea guanyada a l’europeu de San Marino de 2014.

El colofó ​​del torneig tindrà lloc avui dissabte, quan el Palau d’Or aculli la gran final que enfrontarà els millors arquers i que comptarà amb entrada lliure per a tot el públic que s’acosti a Marina d’Or durant el matí de dissabte per animar als esportistes i gaudir d’una competició esportiva del màxim nivell.

La delegació espanyola preveu millorar els resultats obtinguts en l’última edició, posant de manifest el bon estat de forma dels arquers espanyols i especialment de la pedrera nacional, assegurant un prometedor futur per a aquesta disciplina.

Fins a 65 anys separen al més jove participant del més longeu (que compta amb 77 anys d’edat). Les edats tan diverses dels arquers inscrits en el torneig denoten la capacitat de creixement i adaptació que els mateixos al llarg de la seva vida esportiva, i pot passar d’una disciplina a una altra en funció dels seus gustos i capacitats físiques.

Aquest fet converteix la pràctica del tir amb arc en un esport ideal per practicar en família i que, de fet, s’hereta de pares a fills amb facilitat.

Molts dels participants han vingut en família, per tal de combinar el campionat amb uns dies de festa descans, gaudint tant de les instal·lacions del complex com de l’àmplia oferta d’oci i gastronomia de la nostra província, a través de diverses excursions i visites organitzades des de la Ciutat de Vacances.