Marina d’Or acollirà aquest cap de setmana per segon any consecutiu el campus Arenal Soccer School

467

El prestigiós campus Arenal Soccer School aterra aquest cap de setmana a Marina d’Or – Ciutat de Vacances.

Una trentena de joves promeses compartiran durant les pròximes dues setmanes experiències i formació amb 6 tècnics, 3 dels quals procedeixen de l’acreditada Arsenal Soccer School, mentre que l’staff restant procedeix de la plantilla de tècnics de Desenvolupament Esportiu, empresa dedicada a la potenciació d’esportistes. L’èxit de l’edició anterior així com el nivell de profunditat dels continguts han fet que aquest any el campus passi a durar 15 dies (una setmana més que l’any anterior).

Els joves esportistes procedeixen tant de la península (Madrid, Saragossa, Múrcia, Tarragona, País Basc i Comunitat Valenciana) com d’altres països europeus, com França o Ucraïna.

El valor diferenciador d’aquest campus gira al voltant de tres pilars fonamentals sobre el qual s’edifica tota la filosofia del prestigiós club britànic:

Immersió lingüística. El campus compta amb tècnics nadius que a més de formar els jugadors en les diferents àrees esportives complementen aquesta formació amb l’aprenentatge de l’idioma amb un mètode d’immersió 100% que garanteix l’aprenentatge.

“The Arsenal Way”. Un intensiu programa d’exercicis que permeti als jugadors desenvolupar i millorar la seva tècnica i visió del joc. Integració de valors vitals com el joc en equip, fair play o el respecte a companys, rivals i col·legiats.

Les instal·lacions. La Arsenal Soccer Club escull les seus dels seus campus a la base de la qualitat de les instal·lacions esportives i de l’oferta complementària per permetre el creixement dels participants tant com esportistes mentre que comparteixen experiències enriquidores en els seus moments d’oci. En aquest punt cobra especial rellevància l’oferta d’instal·lacions de Marina d’Or que posa a disposició del campus dos camps de futbol de mesures oficials i gespa natural perquè les pràctiques esportives puguin desenvolupar-se amb la major de les garanties. A més, la Ciutat de Vacances, compta amb una àmplia oferta d’oci i activitats gràcies als seus 8 parcs d’atraccions per a gaudi dels participants.

Durant els 15 dies de durada d’aquesta nova edició de la Arsenal Soccer School, les joves promeses participants al campus també disputaran un torneig amistós en la modalitat de 3vs3 en què posaran a prova les destreses i habilitats adquirides.

Amb la realització d’aquest campus d’alt rendiment Marina d’Or reforça la seva aposta per l’esport base i dóna continueu a altres esdeveniments esportius de diferents disciplines que abasten des bàsquet, tir amb arc, futbol sala o taekwondo. Mostra d’aquest compromís per l’esport és la Marina d’Or Cup que va concloure el passat diumenge 2 de juliol i que va acollir més de 1.000 futbolistes.