Marcelino García (Técnic del Villarreal CF) “Volem estar en semifinals de copa del rey”

424

Marcelino García (Tècnic del Vila-real CF) ha assegurat avui dimecres en roda de premsa, que tot i el 1-0 aconseguit en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei, el conjunt groc respecta profundament el Getafe (matí, 20.00 hores , Coliseu Alfonso Pérez). “Veig l’eliminatòria favorable a nosaltres, perquè obliguem al Getafe a guanyar-nos amb dos gols de diferència, però cal ser prudents perquè encara no estem classificats. Hem de treballar i respectar el rival, el qual té una trajectòria ascendent. Sabem que serà molt difícil. Hem de jugar un gran partit i ser contundents, però sobretot, no encaixar, ja que això ens garanteix la passada “va manifestar.

El preparador del Submarí espera aquesta vegada un partit diferent en terres madrilenyes. “Crec que aquesta vegada serà diferent a l’anada. Penso que el Getafe no jugarà tan replegat com a El Madrigal, i en estar davant de la seva afició, no jugarà tan enrere. A més és un equip que té gent ràpida i dóna feina molt bé el contraatac, així que serà un partit complicat “va afegir.

De la mateixa manera, Marcelino va ser molt sincer amb el calendari. “Sincerament, prefereixo tenir diversos partits a la setmana, perquè això vol dir que estem vius en diverses competicions. El calendari és el que és, no hi ha més. Volem estar en semifinals de la Copa del Rei i lluitarem per això “ha afirmat el tècnic.

El de Villaviciosa també va tenir paraules per al nou fitxatge del Submarí, Joel Campbell: “Campbell és un jugador que hem inclòs en la llista de 18 convocats perquè està per jugar. Pot participar alguns minuts o fins i tot des del principi. De manera progressiva, s’anirà adaptant a l’equip i poc a poc anirà coneixent millor el nostre sistema. Per les seves característiques, crec que s’adaptarà bé al nostre joc. A més, aquest vestidor li facilitarà la seva integració “va expressar Marcel·lí.

Finalment, Marcelino ha anunciat que hi haurà canvis en el partit contra el Getafe a la Copa del Rei. “Tindrem canvis, potser no 7 o 8, però hi haurà canvis, sobretot de mig del camp cap endavant. On puguem rotar, rotaremos. Hi ha posicions que per lesions no tenim recanvis, però hi ha altres on tenim més gent i anirem alternant”