Marcelino Garcia (Técnic del Villarreal CF) “Som ambiciosos i optimistes”

399
L’entrenador del Vila-real, Marcelino García Toral, va analitzar el pròxim xoc del Submarí contra el València CF (Estadi de Mestalla, diumenge, 17.00 hores). L’asturià va valorar el nivell del seu rival, però també va tenir paraules per a les grans actuacions de l’equip davant els grans. “Juguem contra un gran equip, el millor de la competició al seu estadi. Un equip intens, competitiu i ràpid que m’agrada. Però nosaltres tenim opcions, vam guanyar l’Atlètic de Madrid al Calderón i vam empatar al Santiago Bernabéu. Hem de ser optimistes i ambiciosos com ho solem ser “, ha explicat.

Marcel·lí també va comentar la importància que tindrà crear perill per tenir opcions de treure un bon resultat. “Intentarem defensar amb molt d’ordre i solidaritat. Sabem els seus punts forts, però tot i així és difícil contrarestar-los. Si som capaços de crear-los perill quan tinguem la pilota, podrem crear-los dubtes “, ha afegit.

Pel que fa a com afronta l’equip el derbi autonòmic, l’entrenador va explicar que el fet d’haver jugat més partits no és excusa ja que vénen d’una jornada de descans. “És veritat que tenim més partits acumulats, però venim d’una jornada de descans i sense competir quinze dies. Cert és que els internacionals arriben una mica apurats, però no és excusa. Hem d’estar feliços d’haver jugat 16 partits més “, ha valorat.

Sobre el que resta de temporada, el tècnic va valorar la gran actuació del Submarí fins al moment, però també va destacar la importància dels partits restants. “Estem molt per sobre de les previsions, molt satisfets i orgullosos de la plantilla i el seu esforç. Esperem ser capaços de seguir endavant i tornar a ficar-nos a Europa amb els màxims punts possibles “, ha comentat.

Per finalitzar, Marcelino va analitzar els objectius que queden fins que finalitzi la temporada. “L’únic objectiu és millorar, en aquestes deu jornades es veurà si la progressió és molta o poca. Fa dos anys estàvem a Segona Divisió i aquest any hem competit a Europa i arribat fins a semifinals de Copa del Rei. Hem progressat en nivell de joc i cal continuar així “, ha sentenciat.