Marcelino García (Técnic del Villarreal CF) “Hem de centrar-nos en el partit de demà davant el Granada”

839

El tècnic asturià del Vila-real, Marcelino García Toral, va destacar la importància dels tres punts posats en competició en el partit d’aquest dissabte davant el Granada a El Madrigal, més enllà que la propera setmana el Submarí afronti una històrica semifinal de la Copa del rei. El pròxim partit és contra el Granada. Tampoc ens plantejarem més enllà. Després de dissabte ja parlarem del Barça, però el que està clar és que som tremendament optimistes i ambiciosos. Aquestes dues virtuts ens estan ajudant a fer aquesta grandíssima temporada que estem fent. Estem molt per competir contra el Granada , va comentar Marcelino.

Segons el míster groc centrar-se en el pròxim partit de Lliga no vol dir que no tinguin ambició en la resta de competicions: “És obvi que pensem en el més immediat, que és el partit del Granada, però també de reüll en el següent. Tant a Europa League com en Copa els partits són transcendentals i hem de valorar la manera de sumar de tres en tres en Lliga i seguir avançant en la resta de competicions. Arribar a febrer en tres competicions indica que has anat guanyant partits i al final van quedant els millors. En Copa del Rei ens enfrontem al rival més complicat i l’Europa League també ens genera moltíssima il·lusió “.

El Submarí acumula una gran càrrega de partits aquesta temporada. “El que estem fent fins ara un mèrit extraordinari. El València i el Sevilla tenen menys competició que nosaltres. Volem seguir vius en totes i pensar en ficar-nos a la Champions igual és una mica molt. Veurem fins on podem arribar “, ha afirmat el tècnic.

Marcelino va advertir del perill del proper rival: Hem de centrar tota la nostra atenció en guanyar el Granada perquè ve de sumar quatre punts de sis, entrenador nou i segur que serà molt complicat sumar una victòria. El Granada ens posarà en moltes dificultats. És un equip que té molta velocitat en bandes i ens exigirà molt futbolística i esportivament. Són més oberts que anteriorment i segur que hi haurà més anada i tornada que a la primera volta .

Finalment, Marcelino va voler enviar un missatge d’optimisme: “Estem gaudint del que ens està tocant viure. Portem un nivell molt alt de joc i volem seguir en aquest estat d’ànim. Hem de ser prudents, humils, però això no treu que siguem optimistes .