Marcelino García (Técnic del Villarreal CF) es lamenta de les lesions que va tindre el Villarreal CF en l’anada de semifinals de copa del rey

351

Marcelino García Toral (Tecnic del Vila-real CF) es va lamentar de la mala sort que va tenir el seu equip en forma de lesions durant el partit d’anada de semifinals de la Copa del Rei, ja que Bruno i Jonathan dos Santos van haver d’abandonar el terreny de joc minvats físicament. Sembla que el guió d’aquest partit l’ha escrit el meu pitjor enemic. Ens anem amb dos lesionats, un pot que sigui de gravetat ia més el resultat no és massa positiu. Vam aconseguir empatar amb un menys i en la jugada següent ens van marcar el 2-1. Ens ha passat de tot “, va comentar.

Per Marcelino, serà complicat remuntar a El Madrigal, però ha assegurat que el Submarí ho intentarà: “És molt complicat perquè aquest resultat ens obliga a guanyar 2-0 a El Madrigal i el Barça és molt difícil que no et marqui gol. El percentatge d’èxit està molt alt per al Barça, no sabria dir quant, però ho intentarem .

Finalment, Marcelino García va lloar l’esforç dels seus jugadors: “És per estar orgullós del comportament dels futbolistes davant un gran equip perquè vam tenir les nostres opcions, però cert és que aquest partit ens ha sortit massa car. Teníem molta il·lusió, però ens deixa dos lesionats i hem tret molt poc rendiment “.