Marcelino García (Técnic del Villarreal CF) analitza el partit del proper diumenge davant el Celta

558
L’entrenador del Vila-real, Marcelino García Toral, ha analitzat aquest migdia el xoc de diumenge davant el Celta de Vigo a El Madrigal. L’asturià adverteix que no serà gens senzill sumar els tres punts davant un rival que arriba en un gran moment. “El Celta és un equip que t’exigeix ​​molt constantment. Té un joc molt ofensiu i fa marcatges per tot el camp. Ataca bé i contraataca bé. Serà un partit de força anada i tornada. L’equip que tingui més encert en les àrees guanya segur. Haurem de ser pacients i tenir les idees clares en atac, que no és fàcil “, ha analitzat.

Segons Marcelino, la intensitat mostrada pel seu equip en els últims compromisos no ha minvar la fam dels seus futbolistes davant el conjunt vigués: “Hem de demostrar que anem millorant quant a maduresa, però està clar que no és senzill després d’aquesta setmana tan intensa davant Salzburg, Madrid i Barcelona. Seria un error pensar que el partit davant el Celta no és de la mateixa importància. És un partit molt important perquè venim de perdre a casa i seria bo tornar a guanyar. Haurem de tenir la concentració màxima per afrontar aquest partit “.

El preparador del Submarí va demanar un últim esforç tant als seus jugadors com a l’afició groga, que aquest diumenge tornarà a jugar un paper fonamental: “Fins al desembre teníem alguna setmana de descans per la seleccions i ara no el tenim. Queda poc per tornar a descansar i l’equip ho porta extraordinàriament bé. El nivell competitiu va ‘in crescendo’. És per sentir-nos tots orgullosos d’aquests futbolistes. Intentarem, per tots els mitjans, seguir per aquest camí. Només ens queden dos mesos i cal seguir fent un esforç “.

Marcelino va lloar l’aconseguit fins ara pel Submarí: “Estem per sobre del que crèiem a l’agost. Sempre som optimistes, però estar a un nivell tan alt no és fàcil. Aquests futbolistes creuen en el que fan. A veure si som capaços de seguir per aquest camí en aquests dos mesos que queden i fins i tot millorar “.