Marcelino García (Técnic del Villarreal CF) “Afrontarem el partit de demà de UEFA davant el Salzburg amb moltíssima il.lusió”

444
L’entrenador del Vila-real CF, Marcelino García Toral, ha assegurat aquest migdia que el seu equip està preparat per afrontar amb garanties el duel d’aquest dijous de UEFA Europa League davant el FC Salzburg. “El afrontem amb moltíssima il·lusió. Aquesta és una competició molt bonica i per entusiasme i ambició no quedarà. Esperem que tota aquesta il·lusió es converteixi en encert trobant l’estat d’ànim idoni per jugar com sabem. És un rival força complicat, amb molt bon potencial ofensiu. Els seus davanters són precisos i ens obligarà a fer un gran treball defensiu. A partir d’aquí intentarem jugar amb la nostra alegria habitual en atac. Crec al cent per cent que estem capacitats per donar el màxim i superar aquesta eliminatòria , va comentar Marcel·lí a la sala de premsa celebrada a la Ciutat Esportiva.Segons el tècnic asturià les últimes dues derrotes collides no han minvat la moral del Submarí: Passar de ser un equip extraordinari a la depressió per dos partits no entra dins del meu cap. Vam perdre contra el Barcelona i contra el Rayo, que pot succeir. A Vallecas no vam tenir un dia bo, però no noto que estiguem anímicament pitjor que abans del partit davant el Barcelona. En futbol no sempre jugues com desitges perquè hi ha un rival i també existeixen els encerts i els errors. En el futbol actual els errors es penalitzen i llavors hi ha dos principis sobre els quals t’has de moure, que són la intensitat i la concentració. Qualsevol mínim error et pot costar el partit com ens va passar a Vallecas. Segur que aquesta vegada no ens passarà .

Per Marcelino, molt mèrit el que està aconseguint el Vila-real aquesta temporada: “Quan vam guanyar a Granada, Llevant i passem la Copa davant el Getafe les rotacions estaven bé i ara sembla que perdem contra el Rayo i no valen. Ens queden com a mínim 18 partits. Intentarem que siguin 20 o més. Vaig a seguir fent rotacions per convicció. Cal respectar el treball dels futbolistes. Estic enormement agraït a aquesta plantilla de jugadors. Rotaremos com la roda d’un molí. Aquests futbolistes estan fent una temporada extraordinària. Només Barça, Athletic i nosaltres estem en tres competicions. Només cal elogiar el comportament d’aquests jugadors. Tots són partícips del que estem aconseguint aquesta temporada .

El preparador del Submarí fuig del favoritisme en aquesta eliminatòria de setzens de final de la UEFA Europa League davant el FC Salzburg: Si ens donen com a favorits que ens deixin passar. Ens anem a enfrontar dos bons equips amb similituds al joc ofensiu. No crec que siguem favorits perquè el Salzburg l’any passat va jugar Champions i nosaltres veníem de Segona Divisió. Intentarem fer-ho el millor possible per intentar passar. Estem convençuts que estem en un gran moment per fer un bon partit .

Marcelino recalca el potencial austríac i adverteix de la importància de mantenir la porteria a zero una vegada més: “És el partit que ens toca. En aquesta competició hi ha grandíssims equips. El Salzburg és un rival fort, igual que nosaltres. Tenim molta il·lusió perquè venim de sota. Anem a enfocar aquest partit centrant-nos en el nostre joc afrontant amb molt entusiasme. Estem convençuts de superar aquesta eliminatoria.Lo més important és el primer partit. El afrontem amb ànim de guanyar i amb la idea de no encaixar, que serà molt important igual que en la resta de partits. Si no encaixem tenim més del 50% de possibilitats “.

Per finalitzar, l’asturià va assegurar que motivar els seus jugadors ha estat molt senzill de cara a aquest compromís europeu: “Hi ha una supermotivación. Són partits especials que tots els futbolistes volen jugar. Som uns afortunats per jugar aquest tipus de partits. Fa poc temps estàvem jugant a Guadalajara o Miranda d’Ebre i ara juguem al Camp Nou ia l’Europa League .