Manolin Collado continuarà entrenant al BisontesFS la proxima temporada 2017/2018

522

El Bisontes de Castelló reneix de les seves cendres. Fa escassament 6 dies l’equip de la capital de la Plana aconseguia l’ascens a Segona Divisió després de golejar (8-3) al Colo-colo Saragossa al Ciutat de Castelló. Des de llavors ençà, el club que presideix Joaquín Sánchez s’ha posat en marcar per confeccionar el projecte esportiu per a la temporada en una categoria molt més exigent. La Diputació de Castelló s’ha compromès a incrementar la subvenció a l’escaire de la capital. I a més, des del club es confirma que Manolín Collado seguirà sent l’entrenador del primer equip. La base de la plantilla serà molt similar, amb algun petit retoc.

Cal destacar que fa tretze mesos, en concret el 13 de maig de 2016, Joaquín Sánchez Amorós recuperava per al club el nom de Bisontes Castelló utilitzat en la dècada dels anys 90 a Almassora i amb el qual el Pavelló Ciutat de Castelló va veure jugar per primera vegada un equip de Castelló en la Divisió d’Honor de la LNFS.

Entre els canvis que s’introdueixen és el d’un nou escut de color blau marí i marró sorra (en record a l’últim escut usat) i al qual se li inclou tres estrelles a la part superior (en record a Club Macer FS pels seus 3 Copa de Europes) així com l’any 1992. (com ressenya a la Primera vegada que es va jugar amb el nom de Bisontes). En l’aspecte esportiu, l’entitat decideix fer un pas més en la seva lluita per seguir creixent i professionalitzar les seves estructures incorporant al seu organigrama a coneguts en la família del Platges de Castelló i de l’esport Castellonenca com “Mario Ruiz Díaz” o “Arnaldo Ferreira Araujo “. També entra a formar part de la directiva l’empresari Ismael Sebastià com a vicepresident.

En l’aspecte esportiu el Alqueries FS s’incorpora al club com a filial i el Bisontes Castelló signava un gran acord amb CFS Borriana, Atlètic Onda FS, Club l’Alcora Futbol Sala, Atlètic Nules F.S. i CFS La Mar Benicàssim per tal d’impulsar el futbol sala de la Província. Incopora al seu club la secció d’atletisme sota el nom de “Ham Team Bisontes” així com la de Futbol Sala Femení per a Sords sota el nom de “Asorcas bisons Castelló”. La temporada regular deixava a Bisontes Castelló com a Campió de Lliga i en vència en el play-off d’ascens en el global de la elimatoria 10-6 a Colo Colo Saragossa ascendint el 10 de juny a la Segona Divisió de la LNFS davant més de 3.000 persones en el Pavelló Ciutat de Castelló.