L’unitat de igualtat i la fundació Isonomia organitzen per a aquest proper dimecres, la jornada “per la igualtat” en la UJI

441

La Unitat d’Igualtat i la Fundació Isonomia de l’UJI han organitzat la Jornada “per la Igualtat” amb la finalitat de tractar la igualtat entre homes i dones entre l’alumnat en un ambient distès i amigable, incloent activitats variades (xerrades, debats, teatre , presentacions, etc.) que afavoriran el debat, la participació i la reflexió conjunta. Es realitzarà el dimecres, març 4, 2015, a partir de les 9:30 hores al Saló d’Actes de l’Escola Superior de Tecnologies i Ciències Experimentals.

La jornada començarà a les 10 hores amb la benvinguda a càrrec de Mª José Oltra Mestre, vicerectora de Planificació Estratègica, Qualitat i Igualtat de l’UJI i Mercedes Alcañiz Moscardó, directora de la Unitat d’Igualtat. A les 10:30 hores es farà una ronda de presentacions d’alguns del recursos per a la igualtat que hi ha a l’UJI a càrrec dels responsables de Unisexsida, la Biblioteca i la Unitat d’Igualtat. A les 12 hores, Elena Simón Rodríguez, formadora i escriptora feminista, oferirà la xerrada «Coeducació: una proposta per a la igualtat, la pau i la salut». Per finalitzar, a les 13 hores, tindrà lloc un teatre fòrum sobre violència de gènere que impartiran des del Laboratori de Dones de Cultura Crítica de Vila-real.