L’UJI organitza un curs d’estiu sobre educació, art i entorn

491

La Universitat Jaume I ha organitzat el curs d’estiu ‘Permeables. Educació, art i entorn’ que es realitzarà els dies 6, 7 i 8 de juliol de 2017 en el campus universitari, en el Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni de Vilafamés (MACVAC) i en el Museu Inacabat d’Art Urbà en Fanzara (MIAU).

Aquest curs pretén generar rutes entre l’educació artística i la diversitat de contextos en què es pot donar. Mitjançant reflexions pràctiques es generaran processos que fomenten l’aprenentatge a través de la pràctica artística. Amb aquest objectiu, comptarem amb un equip transdisciplinari en els camps de les arts, l’educació i les ciències socials que plantejaran el disseny de projectes orientats a àmbits diferents segons les necessitats, a més de diverses accions pràctiques i la participació en el Festival MIAU.

Les institucions vinculades a aquest curs són el Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni, de Vilafamés; AVALEM, Associació Valenciana d’Educadors de Museu; Museu Inacabat d’Art Urbà, de Fanzara i FAVA365, Vilanova d’Alcolea.