L’UJI i l’Ajuntament d’Onda creen l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda

173

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, il ‘alcalde d’Onda, Joaquín Alfredo Huguete, han Signat 1 conveni de Col·laboració per a la creació de l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda, que promourà la Realització conjunta d’activitats formatives, divulgatives i culturals al municipi d’Onda. A més de la creació de l’aula, el conveni marc preveu la col • en Altres activitats de mutu interès de caràcter social, Econòmic, educatiu i cultural.

El rector de l’UJI ha destacat la Satisfacció per la signatura d’1 conveni «que OBRI Moltes possibilitats». «Creiem que la universitat ha de tindre 1 lligam en tot el territori i Ona és 1 ciutat Molt significada i important per a territori castellonenc», ha assenyalat Climent. Pela Seua banda, l’alcalde d’Onda, ha destacat que el conveni «avança en Moltes Qüestions de Col·laboració amb la universitat» ressaltant entre elles la creació de l’Aula Universitària que és preveu posar en marxa el 2017. «Per a nosaltres reprendre i reforçar estiguis relacions a la Universitat és Molt important », ha afirmat.

Alcalde Onda, Ximo Huguet, Regidora Educació Encarna Ribes i Directora Secció IESEl conveni marc Signat preveu, a més de la creació de l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda, l’Assessorament per part de l’UJI en la creació i gestió de projectes de Desenvolupament Econòmic i d’emprenedoria, a l’elaboració del Pla Estratègic de Turisme d’Onda ia la Modernització de l’Administració Local a través de l’administració electrònica, aixi com a la Realització d’informes, estudis i plans estratègics.

El conveni contempla a més la col • laboració de l’Ajuntament i la Universitat en el desarrollo de programes d’ocupació i formació per a l’ocupació, en programes de desarrollo local i en programes de cooperació interregional i comarcal. Aixi MATEIX, preveu Accions de formació i recerca i el desarrollo de Treballs de final de grau i màster i de tesis doctorals sobre Aspectes o temàtiques del municipi d’Onda.