L’orquestra de les Arts i Pedro Navarro actuaràn el proper cap de setmana en la Vall d’Uixó

474
El regidor de Cultura de Vall d’Uxó, Alberto Sanfélix, ha presentat els concerts previstos per aquest cap de setmana. Així, continuant amb el primer Festival de Música Espanyola, el divendres 13 de març a les 22.30 hores, al Palau de Vivel es realitzarà el concert de música llatinoamericana amb el trio de guitarres Cristóbal Pazmiño. L’entrada serà gratuïta fins a completar aforament.

Així mateix, dissabte i diumenge l’auditori de l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja acollirà dos concerts més. El primer d’ells serà el dissabte 14 de març a les 22.30 hores. El guitarrista de Nules, Pedro Navarro, realitzarà un homenatge a Paco de Lucía.

El diumenge 15 de març, l’auditori acollirà el concert de l’Orquestra de Les Arts, una de les millors orquestres del panorama nacional que exerceix la seva tasca principalment al Palau de les Arts Reina Sofia. A l’auditori de l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja sonaran obres de Beethoven i Schubert.

Les entrades per als concerts de Pedro Navarro i de l’Orquestra de les Arts es recolliran de 11 a 13 hores des del dimecres 11 de març al divendres 13 de març a la regidoria de Cultura, situada a l’avinguda Jaume I.

Alberto Sanfélix ha assegurat que “durant aquest cap de setmana, l’auditori s’ha omplert en totes les activitats, la qual cosa posa de manifest que és una infraestructura adequada per engrandir la cultura de la Vall d’Uxó”.

D’altra banda, l’edil ha indicat que dimecres que ve comencen les primeres visites guiades a l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja, tot i que “aquelles persones i col·lectius interessats en visitar per dins aquesta infraestructura educativa i cultural, poden passar per la regidoria de Cultura per apuntar-se” .