L’ajuntament de la Vall d’Uixó ha reduït a 0€ el seu remanent de tesoreria negatiu”

485
L’Ajuntament de Vall d’Uxó ha reduït a 0 € el romanent de tresoreria negatiu que tenia l’entitat i que el 2011 era de -8.300.000 d ‘€. Així ho ha donat a conèixer l’alcalde, Óscar Clavell, que ha assegurat que “no es recorda aquesta xifra en aquest ajuntament des que hi ha democràcia”.“A data 30 de març de 2015, el dia del ple, el romanent de tresoreria negatiu deixarà d’existir a Vall d’Uxó, serà de 0 €”, ha continuat el primer edil. “Hem canviat la tendència -ha assegurat- de forma més que excel·lent dels comptes de l’ajuntament i dels interessos generals de la nostra ciutat”. Segons l’alcalde “això és gestió i treballar en benefici dels ciutadans”.

Óscar Clavell ha explicat que s’ha aconseguit reduir en un 100% el romanent de tresoreria negatiu en aquesta legislatura, fins a desaparèixer, reduint les despeses corrents, les despeses en personal i les subvencions. “Sense agradar-vam reduir les subvencions culturals, esportives i festives perquè era urgent, imprescindible i molt necessari; però no les ajudes ni les prestacions socials “.

A més, l’alcalde ha explicat que s’ha aconseguit aprovant el pressupost amb superàvit inicial, gastant menys del que s’ingressa, igual que han fet les famílies, les empreses i els autònoms.

Que l’Ajuntament de Vall d’Uxó no tingui romanent de tresoreria suposa que “si seguim governant els que ens creiem que podem gestionar els diners públics de forma assenyada, eficaç i eficient, no tindrem l’obligació legal d’aprovar el pressupost amb superàvit, podrem destinar més diners a inversions per seguir dignificant la nostra ciutat, seguirem sense cobrar la taxa municipal del fem i mantindrem congelat l’IBI que tenia prevista una pujada del 30% fins al 2017 “.

Clavell ha assegurat que “volem que els diners estiguin a la butxaca dels ciutadans perquè és la millor manera de crear consum, riquesa i ocupació”.

L’alcalde de Vall d’Uxó ha assegurat que “això és el resum d’un treball ben fet, d’un govern sensat, el camí a seguir perquè hem sanejat els comptes i hem aconseguit que l’Ajuntament pagui a un mes des que s’aproven les factures “.

Óscar Clavell ha agraït als ciutadans l’esforç i sacrifici perquè “és qüestió de tots que hàgim pogut arribar a aquests números”.

Per últim, tal com apunta l’alcalde Oscar Clavell “davant de la gestió, a l’eficàcia ia l’eficiència que ha permès reduir en un 100% el romanent de tresoreria i eliminar per complet,”