L’exposició de Emilio Perez Romero es pot visitar en la sala Benitez i Barbero de Castelló fins al 30 d’abril

489

Després d’un “impass” de gairebé vuit anys sense exposar a Castelló, Emilio Pérez Romero torna a la capital de la Plana de la mà de la sala Benítez i Barber.

L’espectador tornarà a delectar-se amb les seves inconfusibles paisatges de Granada, des dels seus alegres places fins a la bellesa del bastió de l’Alhambra, passant per les vistes de l’Alpujarra a les faldilles de Serra Nevada. I, com a novetat, els seus recents estudis sobre la figura humana i el retrat femení. La tècnica més acuarelada d’altres temps ha donat pas a una pintura on les textures cobren protagonisme.

“M’agrada investigar contínuament però sense arribar a perdre la línia. És important ser fidel a un mateix “, explica l’artista. La seva essència segueix sent aquesta pintura realista, amb tocs hiperrealistes, on el paisatge és real però el color es torna capritxós, donant pistes sobre els sentiments del seu creador, de les seves vivències passades i dels seus anhels. Totes les escenes d’Emilio Pérez Romero són amables, representen llocs que desprenen alegria, racons on t’agradaria reposar, on trobar-te a un vell amic o potser a algú a qui estimar.

Per últim queda comentar, que l’exposició d’Emilio Pérez Romero podrà visitar a la Galeria de l’Art Benítez i Barber de Castelló fins al pròxim 30 d’abril, en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores; i dissabtes de 11.00 a 13.30 hores.