Les paelles de la UJI es celebraran fora de l’universitat en 2017

245

La ciutat de Castelló acollirà la primera edició de Paelles Castelló el divendres, 10 de febrer, en substitució a les tradicionals Paelles de l’UJI que se celebraven dins el recinte universitari. L’esdeveniment tindrà una durada de 8 hores i pretén reunir diversos milers de joves després de les extenuants setmanes d’estudi que conformen el primer semestre acadèmic. La jornada festiva començarà a les 12: 00h i finalitzarà a les 20:00, pretenent així un oci responsable amb el descans dels veïns. A més, l’organització ja ha avançat que es durà a terme a l’espaiós Recinte Firal de Castelló i que actuaran artistes de reconegut prestigi en el sector, a més d’artistes locals.

Aquesta primera edició de les Paelles Castelló que compta amb el suport de l’equip de govern i manté contacte amb l’Associació de Veïns Bulevar Blasco Ibáñez ha tingut en compte el calendari d’exàmens amb l’objectiu d’apropar una excel·lent jornada d’oci a la comunitat universitària de Castelló després de la fi d’exàmens.

Finalment, l’organització ja ha confirmat que amb el tiquet de Paelles Castelló els assistents podran accedir al recinte, gaudir d’un plat de paella i d’una consumició. El preu de sortida de les primeres 1.000 entrades anticipades serà de 8 €. Es podran adquirir a la pàgina web i mitjançant relacions publiques i punts de venda oficial a les diferents facultats a partir del proper dilluns 21 de novembre.

RECTIFICACIÓ

En una primera edició d’aquesta notícia es va afirmar que la festa substituïa la Festa de les Paelles que se celebra al recinte de l’UJI. Està informació ha estat desmentida pel Consell de l’Estudiantat qui ha assegurat que aquesta festa és independent de l’organitzada per ells. Des de Castelló Confidencial demanem disculpes per la confusió.