Les noves del nou estadi “Gaetà Huguet” estaran concloses al proper mes de març

684

Alfonso Bataller (Alcalde de Castelló) ha visitat aquest matí les obres del nou estadi Gaetà Huguet i el seu entorn acompanyat pel regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Mulet, la regidora d’Esports, Begoña Carrasco, així com diferents representants del Club Atletisme Platges de Castelló i les empreses constructores.

Bataller ha pogut comprovar in situ l’avançat estat de les obres que ens permet afirmar que a finals del mes de març podria estar completament acabades. Unes obres que compten amb una important inversió de 8 milions d’euros a càrrec de la Generalitat Valenciana, en una instal·lació poliesportiva que ocupa més de 5.300m² .

El primer edil ha assenyalat que “ja estan conclosa la pista, que és d’alta qualitat, i el seu mòdul interior cobert per entrenaments, igual que la grada coberta amb capacitat per a gairebé 2.700 espectadors, de la qual s’estan instal·lant ara els seients, així com el bloc d’atletisme del que s’estan executant treballs de revestiments i pintura, així com instal·lacions i equipament “.

Pel que fa als aproximadament 30 vestidors, que utilitzaran també els molts clubs de futbol que juguen en aquest complex, a més dels jugadors d’hoquei, s’estan rematant els revestiments interiors i exteriors, a més de les diferents instal·lacions i equipament. En les properes setmanes es treballarà en l’interior de la parcel·la, sobre elements com el tancament lateral de la pista d’hoquei i la connexió final de les diferents xarxes d’infraestructures “.

Bataller també ha volgut subratllar “l’aposta de l’Ajuntament de Castelló per la promoció i utilització d’un material tan nostre com és la ceràmica en les solucions constructives d’aquest nou estadi, ja que són més de 8.000m² els que s’han utilitzat en paviments i els revestiments d’alta qualitat per a vestuaris, banys i altres espais comuns del recinte .


Remodelació accessos carretera Ribesalbes


L’Alcalde de Castelló també s’ha referit a la important i necessària urbanització perifèrica i remodelació de l’antiga carretera de Ribesalbes, que també està en la fase final, un cop col·locats els rastells de les voreres, aparcaments, calçades i mitjana central. En aquests moments s’està treballant en el traçat i connexió de les diferents xarxes d’infraestructures i serveis. D’aquesta manera només queda per executar la pavimentació de voreres i calçades, i la tanca final de la parcel·la de l’estadi .

Per Bataller amb la remodelació d’aquest tram de l’antiga carretera de Ribesalbes aconseguim, d’una banda, dignificar i posar en valor l’estadi i els seus accessos. Però també millorar la mobilitat, el trànsit de vehicles i transport públic en l’entorn, amb un doble carril en cada sentit, fent-lo més segur i còmode per als conductors i vianants que transitin per la zona .


Prioritat dins del mandat actual


Alfonso Bataller també ha recordat que “aquest nou estadi és un dels projectes municipals més importants dins de l’actual mandat. Per això, des de l’equip de govern, amb la col·laboració de la Generalitat, i la comprensió del Platges de Castelló‘, que ha traslladat els seus entrenaments a la Universitat Jaume I mentre estan en marxa les obres. Tots hem treballat dur perquè aquesta gran instal·lació sigui realitat com més aviat millor i hem complert amb els terminis previstos “.

Aquest nou Gaetà Huguet és un exemple del compromís de l’Ajuntament amb l’esport com a via de desenvolupament i creixement de la nostra ciutat, a través del instal·lacions com aquesta“, ha insistit.