Les families d’Almassora aprenen a recolectar aigua de pluja

164

El dissabte 19 de novembre de 10:30 a 13: 00h. tindrà lloc el taller Aigua de Pluja al solar darrere el CEIP Cardenal Cisneros d’Almassora. Es tracta d’una activitat gratuïta per a realitzar en família impulsada per l’Ajuntament d’Almassora dins de la campanya mediambiental Almassora en Acció.

En aquesta activitat els assistents aprendran a crear una canalització per a utilitzar aigua de pluja per regar un hort. Les inscripcions poden realitzar-se online a través del calendari de la pàgina de l’Ajuntament d’Almassora.

La campanya Almassora en Acció és una acció de conscienciació mediambiental en la que l’Ajuntament, amb l’ajuda dels veïns i famílies d’Almassora, estan transformant un solar en desús en un espai comunitari. Es tracta d’una activitat d’urbanisme participatiu impartida per Clap! Educació en què a més nens i adults poden aprendre diferents tècniques sostenibles en agricultura, construcció o creació artesana a través dels diferents tallers impartits. Clap! Educació és una empresa especialitzada en educació sostenible.