Les autoescoles de la provincia de Castelló s’han manifestat hui

479
La manifestació convocada per l’Associació Provincial d’Autoescoles de Castelló (APACS) ha pres els carrers de Castelló des de les 11 hores d’aquest matí. Tant treballadors com a aspirants a treure el carnet de conduir han protestat per la manca d’examinadors de Trànsit, una escassetat que s’ha vist agreujada a més per la vaga de funcionaris, i que ha causat nombrosos endarreriments en les proves pràctiques de conducció.

Aquesta vaga secundada a tot Espanya porta realitzant-se tots els dilluns, dimarts i dimecres des del mes de juny, ia l’agost els examinadors estan de vacances. No obstant això, les autoescoles temen que després d’agost la vaga passi a ser indefinida. I a tot això cal sumar-li que no s’han cobert les places dels examinadors que s’han anat jubilant i, per tant, actualment només hi ha 7 examinadors per a la província de Castelló.

La APACS critica que la Direcció General de Trànsit està mantenint una actuació deficient i desigual, ja que en altres províncies no s’ha produït cap tipus de problema similar.

Per últim queda assenyalar, que els manifestants han recorregut Castelló alertant als vianants amb el clàxon dels seus vehicles i amb cartells que demanaven “examen ja”. Finalment, a la plaça Maria Agustina el representant de l’Associació Provincial d’Autoescoles ha llegit un manifest que ha estat aplaudit pels allà presents i corejat al crit de “volem treballar”.