Leo Harlem i Dani Delacamarà acturàn en el Payà de Borriana, el divendres 13 de març

504
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana ha programat per al divendres 13 de març, a les 22.30 hores i al Teatre Payá, l’actuació dels monologuistes Leo Harlem i Dani Delacamara, que repeteixen actuació a la ciutat després del ple aconseguit al mateix escenari el 27 de desembre de 2013.

El duo, anomenat grup Còmics, torna al Payá després de les reeixides gires per presentar un nou espectacle d’hora i mitja de durada i terapèutiques rialles: #trendingtronching.

Basat en un guió molt original, Leo Harlem i Dani Delacamara pretén fer reflexionar al públic sobre el passat, la realitat actual i les aspiracions futures de les persones, sempre des de l’humor, i combinant el #Trending (tendències i recomanacions) amb la rialla del #Tronching.

Així, #trendingtronching és un espectacle innovador i ple de sorpreses, digne de ser retuitejat, que està triomfant a totes les ciutats de la geografia espanyola.

Leo Harlem és un dels humoristes més apreciat pel públic i admirat pels seus col·legues de professió. És conegut per la seva participació en programes de televisió de gran audiència com El Club del Acudit, El Club de la Comèdia, L’Hora de José Mota, Sé el que vau fer o fent zàping.

Actualment, recorre les principals ciutats d’Espanya al costat de còmics de gran renom en l’espectacle #trendingtronching.

Dani Delacamara, a més d’humorista i membre del Club de la Comèdia, és guionista de nombrosos èxits en la ràdio i la televisió. El seu humor, fresc i enginyós, repassa l’actualitat i inclou magnífiques imitacions de personatges famosos dels més diversos.

Al costat de Leo Harlem, Dani Delacamara viatja per tots els teatres i sales de la geografia espanyola formant un duo únic i insuperable.

Les entrades poden adquirir-se a un preu de 19 euros a platea i 16 a amfiteatre a Diverplanet (Borriana), Cafè l’Antic (Vila-real) i Discos Ritme i Discos Medicinals a Castelló.