Laura Méndez i Jaouad Tougane guanyen en el cros Ciutat de Castelló

801
 S’ha celebrat una nova edició del Cros Ciutat de Castelló, que aquesta temporada era a més Campionat Autonòmic Absolut de Cross., Al circuit de la pineda del Grau de Catelló.

Les dues proves absolutes van estar interessantíssimes veient en acció en la prova femenina, sobre 6.300 m., A l’atleta del Playas Laura Méndez que venia d’aconseguir a Paris la millor marca espanyola de la temporada a 3.000 m. de pista coberta. Laura només va tenir una rival, l’atleta valència del Cárnicas Serrano Marta Esteban que durant els primers 3 km. acompanyar a l’atleta del Playas i que després es va despenjar 20 m. i així van transcórrer els altres tres quilòmetres, on Laura només va controlar aquesta distància per aconseguir inscriure per primera vegada el seu nom al palmarès d’aquesta prova.

En la categoria masculina i sobre 9,400 m. la prova sempre va estar controlada pel marroquí Jaouad Tougane, donant mostres d’una gran superioritat sobre la resta de participants, encara que va donar la impressió que no forçar en cap moment per treure més distància amb la resta de rivals. En segona posició es va classificar el també marroquí Zitane Ouais i la tercera plaça va ser per l’atleta del C. A, Albacete Antonio Cantos. En la prova promesa, que va disputar conjuntament amb aquesta absoluta i el vencedor va ser l’atleta del Playas Ignacio Gimenez, on molt bones sensacions després de la lesió que l’ha apartat dels entrenaments un parell de mesos i sent el 8è absolut.

La prova júnior masculina va tenir com a vencedor al exatleta del Playas El Madhi Laoufi, amb molt bona actuació de platja, ja que Ruben Requena es va classificar en 4t lloc, Moisès Antonete va ser i Iván Muñoz va arribar en 6a posició. En la prova júnior femenina, el triomf va ser per a l’atleta del Pitius d’Eivissa Alexia Hartmman, per davant de l’atleta del Cadira Cristina García i María Ureña del Playas.

En la categoria juvenil masculina, espectacular prova la protagonitzada per l’atleta del Playas Antonio Criado, que fa uns dies aconseguia la mínima de participació per al mundial Juvenil a 3.000 m. i que va obtenir un triomf contundent, dominant la prova des del primer metre dels 5.200 que havien de totalitzar.