L’atletisme Platges de Castelló repeteix per nové any consecutiu com millor club d’espanya d’atletisme

76
Doncs no hi ha qui els parells, o que aquest emblemàtic club no té sostre. I és que el Playas de Castelló ha estat designat, per novè any consecutiu, millor club d’atletisme, segons la classificació de la Reial Federació Espanyola, mentre que el Barcelona és segon i el Marathon tercer.

El rànquing, que inclou a 314 clubs, recull els punts obtinguts en les finals dels campionats d’Espanya des de la categoria cadet a l’absoluta, així com qualsevol modalitat: pista coberta, aire lliure, ruta, cross o marxa. La puntuació és el resultat de les posicions que cada un dels atletes aconsegueix en les finals.

El Platges de Castelló (1.501 punts), el FC Barcelona (1.020 punts) i la A.D. Marathon (726 punts) copen els llocs més alts de la taula amb marge sobre el quart classificat, el València Club Atletisme (385 punts), que ha ascendit una plaça respecte a l’any anterior.

A destacar el cinquè lloc del Grupompleo Pamplona At., Que escala des de la setena posició en detriment del club aragonès Simply-Scorpio 71, que en aquesta ocasió cau fins a la vuitena plaça.

L’AA Catalunya manté el sisè lloc de la taula i el Cova de Nerja-UMA puja una posició respecte a l’any anterior i se situa en el setè lloc.