L’atletisme Platges de Castelló espera començar a lo gran la temporada de cross en Atapuerca

115
Amb l’inici de la temporada, ha arribat el cross i encara que alguns atletes del Platges van debutar el passat cap de setmana al Cros de l’Oli de Torredonjimeno (Jaén), serà en el qual està considerat el millor cross del món per la IAFF, el cros d’Atapuerca (Burgos) on van a començar la temporada 50 atletes del club, repartits en les diferents categories.

A més en aquest gran esdeveniment esportiu, que serà televisat en directe per Teledeporte, debutaran algun dels nous integrants del club, així en la prova juvenil masculina, el català Aaron Las Heras serà un dels favorits, igual que el júnior Tariku Novales.

En la prova absoluta masculina, tenint en compte el gran nombre d’atletes africans, tots ells entre els vint primers en l’últim mundial de cros, serà difícil estar en els primers llocs i els atletes del Platges que competiran amb més opcions d’estar entre els 30 primers són Víctor García, Víctor Ruiz i sobretot Jaouad Tougane tot i que no ha pogut entrenar aquesta setmana per un procés febril. En la categoria absoluta femenina es podrà veure les prestacions de les noves incorporacions per al fons i mig fons com la il·licitana Cristina Joan, la campiona d’Espanya promesa Cristina Mirall, Irene Sánchez-Escribano i Beatriz Antolín, que juntament amb Laura Méndez, Mª del Mar Casillas i Claudia Estevez poden aconseguir unes bones classificacions per al Platges.

De la resta de categories, destaquen Lucia Rodriguez, Marta Pescador i Àgueda Muñoz en la prova júnior femenina i Ignacio Fontes i Oscar Santos a la masculina.