L’Atlètic Llevant UD abandona la zona de descens després d’imposar-se a la UE Llagostera

117
L’Atlètic Llevant UD abandona la zona de descens després d’imposar-se a la UE Llagostera, encadenar nou jornades sense conèixer la derrota i 5 amb la porteria intacta.

El partit va començar de la millor manera possible per als de Carlos Granero. Al minut dos, Joel es va fer amb una pilota al lateral de l’àrea després de la seva pugna amb Robert. El seu centre va acabar rebutjat en la frontal de l’àrea, on Fan va controlar l’esfèric i va rematar de volea rasa, fent inútil l’estirada de Moragón al pal dret i posant el primer gol a l’electrònic. Tot i que el Llagostera trobava bé l’esquena a l’avançada defensa dels llevantinistes, no arribaven a definir a gol, perdent les opcions d’empatar el partit. L’Atlètic Llevant UD va aprofitar per distanciar-se més en el marcador una cessió a Moragón a l’àrea petita. L’acció va acabar en un tir lliure indirecte de Gabri Izquierdo que va enviar al fons de la xarxa, després de tocar als peus de la barrera, establint el segon gol al marcador.

Amb una distància de dos gols en l’electrònic es va arribar al final del primer període. Una primera meitat on l’Atlètic Llevant UD no va concedir cap xut a porta, mostra de la bona concentració defensiva que ve demostrant en anteriors trobades, i va saber aprofitar les seves opcions de cara a gol.

Després de la represa, el Llagostera va deixar clares les seves intencions d’anar a per la trobada en canviar la seva disposició tàctica, deixant enrere només tres defenses. De nou, els visitants ho intentaven amb pilotes aèries a l’esquena, però es mostraven imprecisos en el control final i els locals molt segurs i contundents en defensa. Aprofitant l’aire al seu favor, el Llagostera va buscar el gol amb un xut llunyà d’Álex Colorado que Koke va desviar de punys a córner, el que va suposar el primer xut a porta dels visitants al minut vuitanta. Una segona meitat que es va desenvolupar sense problemes per a l’Atlètic Llevant UD, fruit del bon posicionament defensiu.

Fet i fet, tres valuosos punts per als locals, fet que suposa la novena jornada consecutiva sense perdre i la cinquena trobada mantenint la porteria a zero. A més, els de Carlos Granero aconsegueixen tornar a guanyar a la Ciutat Esportiva des que ho fessin per última vegada el passat 1 d’octubre davant del Gavà per 2-1.