L’atleta Laura Mendez aconseguís a Luxemburg, la millor marca espanyola en 3000m

562
L’atleta del Playas Laura Méndez, després que fa 3 dies aconseguís a Luxemburg 4,20,75 a 1.500 m., Que en aquests moments la situen com a segona millor marca espanyola de l’any en aquesta distància, ha participat a la localitat gala, propera a Paris de Val D’Oise en una prova de 3.000 metres. Laura ha confirmat el seu gran estat de forma, que tots els amants de l’atletisme podran comprovar diumenge al Cros Ciutat de Castelló i ha aconseguit un extraordinari 4t lloc en la prova internacional francesa, parant el crono en uns espectaculars 9,12,73, millor marca espanyola de la temporada i quedant-se només a 4 segons de la mínima de participació per al Campionat d’Europa de pista coberta que se celebrarà a Praga del 6 al 8 de març. Amb aquest registre Laura millora llargament la seva millor marca personal que tenia a 9,19,28 la passada temporada, aconseguits en el Lluís Puig de València.Els objectius immediats de Laura seran el Cross Ciutat de Castelló, que aquesta temporada és a més Campionat Autonòmic, aquest diumenge i Campeoanato d’Espanya de pista coberta que se celebrarà a Antequera la propera setmana i on encara no ha decidit si anirà 1.500 o 3.000 m .
Els veterans del Platges aconsegueixen 8 medalles en l’autonòmic de pista coberta

S’ha celebrat al Pavelló Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic de pista coberta, avantsala de la Copa d’Espanya de veterans que se celebrarà dissabte que ve, també en aquesta instal·lació i on el Platges, que fa el seu debut en aquesta competició nacional, espera estar a prop del podi.
En aquest Campionat Autonòmic Individual han destacat els atletes del Playas amb 8 medalles. La prova amb més presència al podi dels atletes de platja ha estat els 400 metres amb ple i victòria per a Jose Pascual Martínez amb 51,89, sens dubte una gran marca per a un atleta de més de 40 anys. La segona posició ha estat per a José Layunta i al tercer calaix del podi ha pujat José Poveda. En la prova de 60 metres, José Luís Crespo que la passada setmana batia el rècord d’Espanya de veterans de la prova, va pujar al més alt del podi. En els 60 m. tanques, l’or se’l va penjar José Layunta. José Miguel Marco es va fer amb la plata en la prova de triple salt. També va ser plata José Pascual Martínez en els 200 metres. Finalment, Ricardo Bayona va ser bronze en el llançament de pes.