L’atleta Fernando Ruiz ha aconseguit la seva vuitena ‘Petjada’ de Sant Joan de Moró

481

La primera dona en creuar la meta de la ‘Petjada’ va ser Júlia Font Gómez amb un temps de 2 hores, 2 minuts i 38 segons. El Petjada Sant Joan Moróprimer corredor local en cobrir els 19,5 quilòmetres va ser Roberto Gil López, i la primera dona va ser Sonia Mundina Gil, tots dos del club Running habitar,

Tant Fernando Ruiz com Julia Font van ser obsequiats per l’Ajuntament de Sant Joan de Moró amb un gravat realitzat expressament per l’artista Ripollés per a l’ocasió, així com per diversos premis atorgats per establiments locals.

Petjada Sant Joan de MoróLa carrera va transcórrer pel terme municipal de Sant Joan de Moró, i compta amb un desnivell acumulat en pujada de 961 metres. Al final de la prova, els esportistes van poder recuperar forces a l’Edifici Polifuncional de la localitat, en què van tenir aliments i begudes a la seva disposició, així com dutxes i servei de massatgistes.

Tot i les elevades temperatures, la prova es va desenvolupar “amb absoluta normalitat i sense cap problema”, han indicat fonts de l’organització, Running Moró, col·lectiu d’esportistes que van aprofitar el lliurament de premis per agrair públicament “la valenta decisió de l’alcalde de Moró , Vicente Pallarés de realitzar la prova tot i el nivell de preemergència decretat pel Govern valencià i demostrar a la Generalitat que les sabatilles d’esport no provoquen incendis “.