L’associació musical Santa Cecília d’Albocàsser oferirà un atractiu concert solidari

82

Amb l’objectiu de solidaritzar-se amb les persones amb discapacitat de la província, l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser oferirà un concert solidari a benefici de COCEMFE Castelló la recaptació destinarà aquesta ONG al seu equip de bàsquet adaptat (AmicsBAC), amb l’objectiu d’adquirir les cadires de rodes necessàries per a la pràctica d’aquest esport.

Es tracta de la tercera edició d’aquest concert solidari, que any rere any es consolida com a cita ineludible dins de la programació del calendari cultural de la ciutat, i que servirà per commemorar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.

En aquesta ocasió, la formació musical d’Albocàsser interpretarà un programa de música espanyola en la seva primera part, amb peces clàssiques del segle XIX com El Tambor de Granaderos, de Ruperto Chapí; La Giralda, d’Eduardo López Juarraz; Aigua, Sucrets i Aiguardent, de Federico Chueca; i Les Noces de Luis Alonso, de Gerónimo Giménez. La rapsòdia masera Pepe El Trenca, del compositor valldalbaidí Ramon Garcia i Soler, donarà terme a aquest primer temps. La segona part recollirà el testimoni de la modernitat i inclourà una mostra de música contemporània de les amèriques, amb les peces Llum Aurumque, d’Eric Whitacre, i Conga del Foc Nou i Danzón nº2, d’Arturo Márquez. La programació comptarà, a més, amb la participació especial de Francisco Signes, exdirector de la Banda Municipal de Castelló, per interpretar el seu pasdoble Festa Plena. La direcció artística del concert anirà a càrrec de Juan Conill Olivares, llicenciat en Trombó i professor en diversos conservatoris, el treball en aquesta formació està dirigit a recuperar i dignificar la música de banda.

Per la seva banda, el president de COCEMFE Castelló, Carlos Laguna, ha destacat que “aquest nou Conciertazo, a l’abast de tots pel que fa al donatiu de 10 €, és una altra ocasió més perquè la societat castellonenca mostri la seva solidaritat i suport als projectes de COCEMFE Castelló, com ja ve fent-ho des de fa anys, i perquè en aquesta ocasió volem destinar els fons recaptats a consolidar l’equip de bàsquet en cadira de rodes que tant d’esforç i treball ens està costant arrencar, perquè d’aquí a poc sigui una autèntica realitat i passegi el nom de Castelló i la seva província per tot Espanya. ”

La cita serà diumenge que ve, 20 de novembre, al Palau de la Festa de Castelló de la Plana, a les 19: 00h. L’entrada és un donatiu de 10 euros que es pot reservar a través del correu electrònic de COCEMFE Castelló admin1cocemfecs@cocemfe.es i del telèfon 964234085. En aquesta ocasió, els menors de 7 anys tindran l’accés gratuït al recinte. Així mateix, hi ha una Fila Zero per a aquelles persones que no puguin assistir: ES58 0182 6827 5302 01.598.037 (BBVA).