L’associació mediambiental “Enredadera Joven” s’ha reunit amb Gonzalo Romero (Concejal de sostenibilitat i mediambient)

411
L’associació juvenil mediambiental “Enredadera Joven” s’ha reunit amb el regidor de Sostenibilitat i Medi Ambient, Gonzalo Romero, en una reunió a petició de la mateixa entitat.

En aquesta reunió, la presidenta de l’associació Nastra Ares Armero, va traslladar diverses preocupacions sobre medi ambient a la ciutat, així com el pla de protecció dels animals.

Així mateix, també es va remarcar la importància de dotar la ciutat de punts de recollida d’oli usat de forma extensa com ja existeixen de paper o envasos lleugers. Així mateix, van demanar informació de primera mà de com són tractats els animals recollits al carrer, on els porten i que es fa amb ells un cop capturats. Els membres de l’associació van mostrar la seva preocupació per l’estat de l’entorn de la magdalena després veure afectats els pins per la plaga d’aquest estiu i es van oferir a coordinar i realitzar voluntariat de reforestació a la zona per a l’any que ve.

Per últim, tal com comenta Nastra Ares Armero, “Estem molt satisfets d’aquesta reunió i esperem que sigui la primera de diverses perquè la ciutat segueixi millorant dia a dia.”