L’associació Cultura Mutant torna a col.laborar en els actes de la setmana de la joventut de Vall d’Uixó

539

L’associació Cultura Mutant torna a col·laborar, per segon any consecutiu, en els actes de la Setmana de la Joventut de Vall d’Uxó i ho fa amb una jornada musical que comptarà amb concerts de grups en plena forma com deBigote, al capdavant de l’indie de la província de castelló, els valencià-austríacs Johnny B. Zero i la seva barreja de blues i soul al costat del inconfusible rocanrol dels Altragos i una traca final als plats de Vini & Kim djs, habituals de les pistes de ball valencianes.

La ‘Setmana de la Joventut’ de la Vall d’Uixó comptarà un any més amb una jornada musical presentada per Cultura Mutant, una associació cultural que en dos anys ha organitzat més de 50 activitats amb l’objectiu de dinamitzar l’oci de la ciutat, portant a la seva agenda des d’activitats cinematogràfiques a un famós cicle de concerts. Per a la ‘Setmana de la Joventut’ de 2015, repeteixen amb l’organització d’un esdeveniment musical el divendres 27 de març, basat en un triple concert que començarà a les 20 hores de la tarda al Pub Zeppelin.

Els grups deBigote, Johnny B Zero i Els Altragos seran els encarregats de les actuacions musicals, tres formacions en plena forma que destaquen amb els seus infal·libles directes mentre que els punxadiscos Vini & Kim posaran la guinda amb els seus discos a una festa que s’allargarà fins a la matinada.

L’entrada als concerts serà gratuïta tot i per cinc euros es pot comprar a la web de l’associació un sopar que inclou un entrepà i una beguda per sopar “a germanor” i que servirà per ajudar a finançar l’activitat.