L’assemblea local de l’agrupació socialista d’Onda aprova la seva llisa electoral per a les properes municipals

441

L’assemblea local de l’Agrupació Socialista d’Onda ha escollit la candidatura a les pròximes municipals, que encapçala l’actual portaveu i secretari general, Ximo Huguet.

El segueixen Mari Carmen Aguilella i Ángel Badenas, en una candidatura que “uneix l’experiència dels regidors que han fet front els últims quatre anys a l’equip popular i l’experiència dels que han estat amb responsabilitat de govern en legislatures anteriors”.

Així mateix, completen els 21 llocs de la llista “gent jove, preparada i amb il·lusió de treballar pel projecte transformador que els onders volen per a la seva ciutat, com Paco Chameta, Silvia Cerdà, Asensio Blaya o Maite Font Catalunya”. En aquest sentit, el candidat socialista a l’alcaldia d’Onda ha assenyalat la importància d’incorporar a la candidatura “ciutadans involucrats en el teixit associatiu de la ciutat i de la societat civil, que són els que veritablement viuen dia a dia a Onda i coneixen de primera mà les necessitats i els problemes dels seus barris “. En aquesta línia, Huguet ha informat que a la llista també figuren Alberto Català, porter del CD Onda, Cristina Samaniego, o Dolors Tellos, presidenta de l’Associació de jubilats La Fortalesa.

El candidat a l’alcaldia també ha donat les gràcies a les persones que han acceptat incorporar i als actuals regidors que, amb la seva generositat, han donat pas a gent nova, en referència a Joaquín Aguilella i Juan Miguel Salvador, que tanquen la llista als llocs 19 i 21 respectivament. Finalment, el candidat ha assegurat a l’assemblea que “aquesta candidatura està preparada per governar, amb la mirada neta i que mira al futur amb l’esperança de situar Onda de nou en un lloc de lideratge”.

Candidatura Municipal
1.Ximo Huguet Lecha
2.Mari Carmen Aguilella García
3.Ángel Badenas Donís
4.Encarna Ribes Rovira
5.Paco Chalmeta
6.Silvia Cera Alfonso
7.Asensio Blaya Martínez
8.Marta Piquer Martí
9.Juanjo Rubio Silvestre
10.Maite Font Catalunya
11.Alberto Català Girona
12.Cristina Salvador Ramal
13.Carles Barraganes Avançat
14.Cristina Samaniego López
15.Antonio López Mata
16.Ana Julián Edo
17.Antonio Olucha Moreno
18.Gemma Gil Solsona
19.Joaquín Aguilella Aguilella
20.Dolores Tellols
21.Juan Miguel Salvador

Suplents:
• Mª Lidón Adelantado Puchal
• José García Blaya
• Rosarín Fabra Prades