L’assamblea local de l’agrupació socialista de Borriana aprova la candidatura per a les municipals que encapçala Maria Josep Safont

678
L’assemblea local de l’Agrupació Socialista de Borriana ha aprovat la candidatura per a les properes eleccions municipals, que encapçala Maria Josep Safont, amb un suport majoritari del 74%.

La llista electoral “combina l’experiència i la renovació necessàries per governar Borriana i liderar el canvi que necessita la ciutat”, ha destacat Safont, la primera candidata a l’alcaldia escollida pels militants en unes primàries celebrades a l’octubre.

Tres dels actuals regidors acompanyaran Maria Josep Safont en aquesta aposta “de futur per aconseguir un objectiu compartit pels socialistes: recuperar l’alcaldia”. Es tracta de Vicent Aparisi, secretari general del partit a Borriana, la responsable d’Hisenda del grup municipal, Cristina Rius, i Javier Gual, actual portaveu municipal.

Aparisi, Gual, Rius i la pròpia Safont, que ja va ser regidora en els mandats 1999-2003 i 2007-2011, aportaran l’experiència a una candidatura a la qual també se sumen independents, “gent jove, preparada, amb ganes i il·lusió de treballar pel canvi a Borriana “. Safont ha subratllat la importància d’incorporar a “persones involucrades en el teixit social i amb experiència o formació en diferents àmbits, com la cultura, el medi ambient, les festes o l’associacionisme, que ens permetrà aportar valor a aquest projecte transformador”.

La candidata socialista a l’alcaldia de Borriana ha recordat davant l’assemblea municipal: “Tots i totes els que estem aquí som socialistes i l’únic que ens mou és l’interès per millorar Borriana”.

En aquest sentit, Safont ha ressaltat que en l’elaboració de la candidatura s’ha buscat a “persones amb capacitat de treballar per un projecte de Govern seriós i compromès, vinculades a sectors diversos i amb qualitats reconegudes que ens permetran aportar les solucions que els ciutadans i ciutadanes esperen i que complementaran el treball que s’ha estat fent des del grup municipal socialista “. Una candidatura, en paraules de Safont, que reflecteix la voluntat de “sumar per fer de Borriana una ciutat més oberta i participativa, on s’escolti als veïns i veïnes”.

Per finalitzar queda comentar, que Maria Josep Safont també ha tingut paraules d’agraïment per als que han format el grup municipal socialista i han treballat per aportar, des de l’oposició, propostes per resoldre els problemes del dia a dia dels borrianencs. “Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que, com a regidors, han intentat fer coses pel nostre poble i pels nostres conciutadans. I vull donar les gràcies als que han lluitat, i estan encara lluitant, per anteposar els interessos socials als interessos particulars “.