L’arenal Sound torna a Vila-real amb un nou torneig esportiu el proxim 2 d’agost

474

Un dels festivals musicals de major envergadura de l’estiu, l’Arenal Sound, tornarà a expandir-se i arribarà fins a Vila-real, que el pròxim 2 d’agost serà seu, per segon any consecutiu, del torneig esportiu Arenal Sound Cup.

Equips de futbol sala, handbol i bàsquet poden inscriure’s ja per a participar en aquesta segona edició, que se celebrarà al pavelló Bancaixa, a través del formulari que trobaran a la web http://www.arenalsound.com/arenal-sound/arenal-sound-cup-2017/. El regidor de Relacions Institucionals, Diego Vila, afirma que “en la seua primera edició, l’Arenal Sound Cup va superar totes les expectatives, amb la inscripció de 60 equips de futbol sala, 20 de bàsquet i 12 d’handbol, dels quals es va fer una selecció prèvia perquè finalment participaren 16 equips de futbol sala, vuit de bàsquet i altres vuit d’handbol”. “Tot un èxit de convocatòria que esperem que enguany torne a repetir-se”, assegura l’edil, qui recorda que les inscripcions estaran obertes a través de la pàgina web fins al dia 16.

Arenal sound vila-realEls equips jugaran eliminatòries de 20 minuts, en el cas del futbol sala, i de 30 minuts en temps corregut i sense descans en les altres dues disciplines. El Servei Municipal d’Esports facilitarà els petos per a poder disputar els partits i obsequiarà amb medalles als components de l’equip campió i subcampió de cada modalitat esportiva.

Per la seua banda, l’organització de l’Arenal Sound regalarà una polsera amb el lema #ClandestineSound2017 a cada participant i facilitarà als equips menjar i beguda durant la competició. A més, els ‘sounders’ comptaran amb servei d’autobús, que realitzarà el recorregut entre Borriana i Castelló, passant per Vila-real.

Vila destaca el “bon ambient festiu i l’esperit esportiu que van regnar en la primera edició i que esperem que seguisca estant present per molts anys a la nostra ciutat”, al mateix temps que es mostra convençut que Vila-real “seguirà reforçant la seua implicació en un esdeveniment de tal magnitud, que converteix la nostra província, i per extensió, la nostra ciutat, en l’epicentre de la música i la festa per a molts joves arribats de tot el país i fins i tot de l’estranger durant diversos dies”, conclou.