L’aposta per Castelló com a terra de festivals com el Sansan omple els hotels de Benicàssim i el seu entorn

532
La província de Castelló ha aixecat ja el teló de la temporada de festivals amb la celebració del Sansan Festival, que ha permès penjar el cartell de complet en gairebé tots els hotels a Benicàssim i el seu entorn aquesta Setmana Santa. La Diputació manté la seva aposta per Castelló com a terra de festivals amb una inversió de 400.000 euros per als grans esdeveniments musicals.

Javier Moliner va estar participant ahir, juntament amb l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, en el primer dels quatre dies de música que van acumular a la província a més de 55.000 espectadors, consolidant l’aposta de la Diputació per fer del turisme de festivals ” un dels grans eixos estratègics del desenvolupament turístic a Castelló “.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha aprofitat l’arribada d’un nou macro esdeveniment musical a “la principal terra de festivals d’Europa” per reafirmar el turisme de festivals com un dels eixos estratègics de Diputació a l’hora d’enfortir el desenvolupament turístic a la província a causa del gran reclam que suposa per descobrir els nostres municipis a milers de visitants “.

Amb aquest objectiu, tal com ha recordat el vicepresident de Turisme, el Govern Provincial ha consignat aquest any un total de 400.000 euros perquè la província lideri aquest tipus de turisme a tot Europa “i el segueixi convertint en una font d’oportunitats econòmiques, socials i laborals per a Castelló “.

En aquest sentit, Martínez ha explicat que aquesta línia d’ajuts es realitza a través d’una sèrie de contractes de patrocini reglats per potenciar al màxim l’efecte turístic d’aquests esdeveniments a la província, amb una inversió total de 400.000 euros, “i fer-ho emprant la fórmula més transparent possible “.

Tot això “perquè tal com s’està demostrant ja aquests dies gràcies al Sansan Festival, Castelló es ratifiqui com a terra de festivals, feu del turisme musical el millor aparador per atraure milers de visitants a la província que arribaran atrets per aquests esdeveniments però , segur, repetiran un cop descobreixin una província única “.