L’alcaldessa de Benicassim signa el contracte per a rehabilitar i adequar Villa Ana

93

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha signat avui el contracte d’adjudicació de l’obra de reforma de Vila Ana. Es tracta del projecte de rehabilitació interior i adequació de Vila Ana per convertir-la en un centre sociocultural. El projecte s’ha licitat a favor de Construccions Artana SL amb una inversió de 275.631 euros.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha s’ha congratulat de l’avanç d’aquest emblemàtic projecte perquè “així complim amb el nostre compromís amb els ciutadans de Benicàssim de desenvolupar en aquest mandat el projecte de generar un espai dotacional social per incentivar la participació ciutadana també en un immoble que és un privilegi per la seva ubicació i facilitat d’accés “.

L’edifici de Villa Ana té una superfície de parcel·la de 839 metres quadrats amb una edificació de 275 metres quadrats en planta baixa i 84 metres quadrats en una planta soterrani.

En la remodelació es contemplarà la creació d’una zona dotada de sales de lectura i estada pública, on es podrà ubicar, si es requereix una biblioteca o zona dóna d’exposicions o programació de conferències i xerrades. Serà un espai diàfan on també hi haurà un petit habitacle de control per poder ubicar sistemes de so o similar.

Hi haurà també una sala d’audiovisuals de 36,6 metres quadrats preparada per a la capacitat d’al voltant d’una cinquantena de persones.

A més, també en planta existiran espais per a lavabos públics, magatzems, els distribuïdors i espais de servei.

A l’espai del soterrani de 54,29 metres quadrats on s’ubicarà una zona de magatzem i arxiu.

El projecte més contempla l’adequació de la terrassa frontal de la vila d’una superfície de 62,68 metres quadrats. I també la remodelació i ordenació del jardí exterior d’una superfície frontal de 293,79 metres quadrats.

La vila tindrà contemplats tots els projectes de seguretat, climatització i protecció contra incendis. A més, s’ha dissenyat un itinerari practicable per a persones amb mobilitat reduïda que comuniqui l’exterior de l’edifici amb la zona d’ús ciutadà interior i així mateix amb la via pública.

El proper pas serà la realització de l’acta de replanteig que donarà lloc a l’inici de les obres.