L’Ajuntament d’Onda millora el carrer Bon Pastor

483

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda continua treballant amb serietat i rigor per a aconseguir que Onda siga una ciutat habitable i sostenible, a través de diferents obres que s’estan duent a terme en diferents barris de la ciutat.

El govern socialista està realitzant una acció molt demandada pels veïns del barri del Tossalet, que té un pressupost de més de 30.000 euros i està inclosa en el Pla d’Obres de Millora de Barris de l’Ajuntament. L’empresa local ‘Movimiento de Tierras Olucha Hermanos SL’, està millorant les voreres i asfaltat del carrer Bon Pastor, a més d’adequar la xarxa de sanejament. En aquest sentit, la regidora d’Urbanisme del consistori, Marta Piquer, ha explicat que “era de màxima importància arreglar tota la xarxa de sanejament, tant central com les desviacions als habitatges, pel seu deteriorament. A més, hem aprofitat per a canviar les antigues canonades d’aigua, que eren de plom, per unes noves de polipropileno. Així mateix, es va a adequar correctament els pendents del carrer i de la plaça del fons, fent novament les voreres i asfaltant aqueixes zones”.

Amb aquesta inversió, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet demostra una vegada més l’esforç que està realitzant per fer xicotetes obres que contribuïsquen clarament a facilitar la vida diària de les persones, trencant així amb la política de l’anterior equip de govern, que feia obres no prioritàries, com les reformes del Raval o el Pla. “En aquests dos anys, hem invertit més de cinc milions d’euros en els nostres barris, deixant de banda les grans remodelacions de places que no eren necessàries. Estem atenent les demandes i necessitats dels onders i continuarem apostant per les xicotetes obres que milloren la seva qualitat de vida”, ha conclòs Piquer.