L’ajuntament d’Onda compta amb un subministrament d’energia elèctrica renovable en totes les instal·lacions

451

L‘Ajuntament d’Onda ha adjudicat a Iberdrola el contracte per al subministrament d’electricitat amb la certificació d’energia amb garantia d’origen 100% renovable als seus 88 punts de subministrament. A més, s’ha acordat que totes les futures instal·lacions del consistori es contractaran també davall aquesta modalitat respectuosa amb el medi ambient.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el tinent d’alcalde de Sostenibilitat de l’Ajuntament, Ángel Badenas, s’han reunit aquesta setmana amb el delegat Comercial d’Iberdrola a la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, per a parlar d’aquest acord amb el qual l’Ajuntament d’Onda adquireix el compromís d’aplicar en les seves instal·lacions els objectius climàtics i energètics de la Unió Europea, en triar l’electricitat d’Iberdrola amb garantia d’origen de fonts 100% renovables, que respecten el medi ambient i eviten les emissions de CO2 i altres gasos contaminants.

A més, la companyia s’ha compromès a donar un tractament comercial diferencial al consistori onder que dirigeix Ximo Huguet mitjançant un gestor personal i un servei d’atenció permanent a través dels quals canalitzar totes les gestions comercials i incidències. També tindrà en compte les característiques específiques de cada punt de subministrament de cara a poder optimitzar la potència instal·lada i, en última instància, minimitzar els costos.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “ens sentim orgullosos d’aconseguir aquest certificat, ja que demostra el compromís de la localitat a ser un referent com a municipi de sostenibilitat mediambiental”.

Per la seva banda, el delegat Comercial a la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, ha manifestat que “és una satisfacció contribuir juntament amb l’Ajuntament d’Onda a la protecció del medi ambient i la firma d’aquest contracte ratifica el ferm compromís d’Iberdrola per un model energètic més sostenible i amb més energies renovables”.