L’Ajuntament de Xilxes ha obert el servei de sala d’estudi a la Biblioteca Municipal

474

L’Ajuntament de Xilxes ha obert el servei de sala d’estudi a la Biblioteca Municipal perquè els estudiants del municipi disposin d’un espai en el qual poder preparar-se durant el període d’exàmens.

L’oferta d’aquest servei de les àrees d’Educació i Cultura ha estat possible gràcies al trasllat de l’Oficina d’Orientació Laboral a la Biblioteca, de manera que durant aquest període aquest servei ubicat fins ara a l’Ajuntament es prestarà a l’edifici de la Biblioteca .

La sala d’estudi de la Biblioteca romandrà oberta de dilluns a divendres de 8 a 14 hores durant el període d’exàmens, i serà tutelada pel personal de l’Oficina d’Orientació Laboral, la qual manté el mateix horari en aquest altre espai.

L’optimització de recursos i l’estalvi de costos a través d’accions com aquesta mostren la línia de reducció de despeses empresa per l’actual equip de govern amb l’objectiu de seguir oferint serveis de qualitat ajustant al màxim els comptes municipals. El trasllat de l’Oficina de Turisme, servei que aquest any s’ha
instal·lat a la Piscina Municipal i que ha suposat un estalvi de més de 11.000 € anuals, és un altre dels exemples d’aquesta gestió eficient i responsable.