L’ajuntament de Xilxes ha iniciat aquesta setmana la poda de tardor dels arbres del municipi

107

L’Ajuntament de Xilxes ha iniciat aquesta setmana la poda de tardor dels arbres del municipi destinada a mantenir-los en bon estat i a evitar molèsties als veïns i veïnes de la població.

Aquests treballs, que es duen a terme des de la Regidoria de Serveis Públics, han començat a les diferents carrers del nucli urbà, on els empleats de la Brigada Municipal han sanejat les moreres i recollit les restes de poda. Els carrers Bisbe Benvingut, Lluís Vives o Màrtir han estat algunes de les zones en què s’ha actuat aquests dies.

Un cop finalitzin les tasques de poda del nucli urbà, es continuarà als carrers del poblat marítim ia la zona del Polígon Industrial Els Plans.

A més de garantir la salut de l’arbrat, aquesta actuació també contribueix a evitar possibles caigudes de branques o a aportar llum en determinats punts propers als habitatges.

La regidora de Serveis Públics, Patro Valls, ha destacat que “aquesta poda de tardor és necessària per a la cura dels arbres i per contribuir al embelliment dels nostres carrers. Quan acabem al municipi, continuarem en el poblat marítim i el polígon industrial “.

Amb l’objectiu de dotar d’una major il·luminació aquelles zones del municipi que més ho necessiten, també s’ha instal·lat en les últimes setmanes un fanal i un focus al carrer Primer de Maig.

José Martínez, alcalde de Xilxes, ha assenyalat que “tant la poda com la dotació de nous punts d’il·luminació, es tracta de treballs imprescindibles per mantenir la bona imatge dels carrers i, sobretot, per a la comoditat i qualitat de vida dels veïns i veïnes “.