L’ajuntament de Vinaròs presenta la programació de cursos i activitats del casal jove, per al segon trimestre d’aquest any 2015

903
La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vinaròs ha presentat aquest matí la programació de cursos i activitats per al segon trimestre i que continua oferint una sèrie de recursos als joves per facilitar la seva inserció en el món laboral alhora que es diverteixen.

Carla Miralles, regidor de Joventut, ha assenyalat que “continuem amb els cursos per a formadors i educadors amb un taller de coreografies i balls moderns, el curs Keep Calm and Forma’t de tècniques educatives per a un reforç positiu”.

Una altra de les activitats serà el curs de cambrer de sala, que es realitzarà del 14 d’abril al 12 de maig així com el d’higiene i manipulador d’aliments. Aquests cursos estan impartits gràcies a la col·laboració del Cdt.

Miralles també destacava el curs d’intel·ligència emocional i una jornada destinada als joves emprenedors amb una part teòrica i una altra pràctica amb la participació de joves vinarossencs que donaran a conèixer la seva experiència personal. Per als més joves s’ofereix un taller de Kendama que serà impartit pel segon classificat en el campionat europeu de Kendama. També s’ofereix un taller d’iniciació a la robòtica.

El grup de teatre jove “Teatrèmol” representarà a l’auditori de Vinaròs “El club dels poetes morts”. Miralles recordava que “hem consolidat un grup jove de teatre al qual cada any se sumen nous alumnes”.

Miralles finalitzava afirmant que “hem aconseguit que els joves facin seu el Casal Jove i des de l’Ajuntament hem ampliat allò que ens demanen perquè aquesta és la nostra forma de governar i fer les coses, en contacte directe amb els usuaris”.