L’ajuntament de Vinaros presenta la campanya “No sigues gos i Neteja Vinaròs”

426

Tal com es va anunciar fa poques setmanes la regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Vinaròs ha presentat aquest matí una campanya de conscienciació per evitar la presència d’excrements d’animals, fonamentalment de gossos, als carrers de la ciutat.

Sota el lema de “No sigues gos i Neteja Vinaròs” el regidor, José Ramón Tárrega, ha indicat que “pretenem sensibilitzar aquells propietaris de gossos que no recullen els excrements de les seves mascotes i embruten la nostra ciutat”.

La campanya tindrà una durada de tres mesos en què, de forma coordinada amb la Policia Local, es vigilarà a aquelles persones que no compleixen amb l’ordenança municipal.

Tàrrega ha destacat que “s’instal·laran 15 cartelleres a tota la ciutat així com a les parades d’autobús i es repartiran 20.000 bosses biodegradables a partir de finals del mes de març”.

El regidor recordava “l’existència de 3 recintes Gos Parc perquè les mascotes puguin acudir a jugar” i lamentava que “per culpa d’uns pocs insolidaris tenim una ciutat que no està tot neta que desitjaríem ia més s’embruta la imatge d’aquells que sí que recullen els excrements de les seves mascotes als quals agraïm la seva cura “.