L’ajuntament de Vinaròs posa en marxa una nova edició dels esmorzars saludables

834
La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vinaròs ha presentat avui dissabte, una nova edició dels esmorzars saludables que es desenvolupen en el mercat municipal i que compten amb la col·laboració del departament de Salut Pública, els venedors del Mercat i la regidoria de Comerç.

Així mateix, tal com ha recordat Luis Adell (Regidor d’educació de Vinaròs) “L’any 2012 vam iniciar un programa d’educació per a la salut que busca fomentar els hàbits de vida saludables en la població de Vinaròs”.

L’actual serà la tercera campanya d’esmorzars saludables que es porta a terme amb tots els alumnes de quart de primària de la localitat i que es realitza al Mercat municipal.

Adell assenyalava que “l’esmorzar saludable està patrocinat per l’associació de venedors del Mercat municipal i consisteix en pa amb oli d’oliva, pernil dolç o salat, una peça de fruita o suc de taronja i un got de llet”.

A més cada esmorzar saludable comptarà amb la presència d’un tècnic de salut pública que durant uns 15 minuts els explicarà la importància d’un bon esmorzar a més de realitzar una visita a les parades del Mercat per conèixer de prop els aliments.

Per últim, Luis Adell ha recordat també que “des de la primera edició són ja 3.000 els alumnes que han realitzat aquesta activitat i seguirem apostant per ella per la importància que té dins de la formació per a adquirir hàbits de vida saludables”.