L’ajuntament de Vinaròs convoca linies de subvencions per a les entitats esportives

414

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vinaròs, a través del Consell Municipal d’Esports, ha anunciat la convocatòria de les diferents línies de subvencions destinades a les entitats esportives i als esportistes de la ciutat per un import total que supera els 94.000 euros.

Luis Adell, regidor de l’àrea, ha informat que per a les entitats i clubs esportius es destinaran un total de 87.100 euros, “la xifra més alta dels últims anys i que és un reconeixement municipal al gran treball que realitzen totes i cadascuna d’elles “.

Les principals novetats d’aquesta convocatòria és que el CME pagarà el 100% de les llicències esportives des de la categoria aleví i fins a veterans. En categories inferiors no se subvenciona l’subvencionar el CME les lligues escolars i EMIARE.

En aquesta línia de subvencions també es preveuen altres ítems com els esdeveniments esportius, entrenadors, equips sèniors, esport adaptat o el club natació per la utilització de la piscina.

Adell recordava que “mantenim la línia de subvencions de 2.000 euros per ajudar a la formació dels entrenadors perquè d’aquesta manera garantim una formació adequada i en millora permanent”.

Una altra de les novetats és l’increment des dels 3.000 als 5.000 euros de les subvencions per als esportistes d’elit. L’edil remarcava que “des de l’Ajuntament volem donar suport a la mesura del possible a aquests esportistes que han assolit ja un nivell que els permet competir i estar entre els millors en les seves especialitats”.

Finalitzava la seua intervenció el regidor destacant sobretot “l’aposta per l’esport d’un govern municipal compromès amb les entitats, amb els clubs i amb tots aquells que aposten per un hàbit de vida saludable”.