L’ajuntament de Vinaròs convoca el III concurs de contes per a nens i nenes de 8 a 12 anys

665

Les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Vinaròs han convocat el III concurs de contes per a nens i nenes de 8 a 12 anys i el II concurs de relats breus per als alumnes d’ESO.

El regidor d’Educació, Lluís Adell, explicava que “durant tot l’any des de les dues regidories fomentem l’hàbit lector entre la població amb diferents activitats i amb aquests concursos el que es pretén és que siguin els joves els que es llancin a escriure les seves pròpies històries” .

El III concurs de contes es dividirà en dues categories; la primera per als nens de 8 a 10 anys i la segona des dels 10 als 12 anys. En cadascuna de les categories s’atorgarà un premi de 100 euros en material escolar. El conte ha de ser original, escrit en valencià, amb temàtica lliure i una extensió màxima de 3 fulls per les dues cares.

Per la seva banda el II concurs de relats breus també disposarà de dues categories, una que abastarà 1r i 2n d’ESO mentre que l’altra categoria comprendrà 3r i 4t d’ESO. Cada categoria disposarà d’un premi de 100 euros en material escolar i el relat ha d’estar escrit en valencià, de temàtica lliure i ser original i una extensió màxima de 4 fulls en lletra arial cos 12.

Adell indicava que “el termini per lliurar els originals a la regidoria d’Educació, situada a la Biblioteca municipal, finalitza el 10 d’abril i el lliurament de premis es realitzarà el 19 d’abril durant la Fira del Llibre”.