L’Ajuntament de Vila-real continua exportant el seu innovador model de mediació policial a la resta del món

487

L’Ajuntament de Vila-real continua exportant el seu innovador model de mediació policial a la resta del món. El regidor de Relacions Institucionals, Diego A. Vila, i la inspectora de la Policia Local Rosana Gallardo han sigut convocats pel Fòrum Mundial de Mediació que se celebra del 17 al 19 de maig en Manoir Saint-Saveur, al Quebec (Canadà), per a explicar el model de mediació local.

La iniciativa, que celebra la novena edició, compta enguany amb el lema Diferents mirades sobre les mediacions interpersonals i les mediacions internacionals, i reuneix als millors professionals en l’àmbit de la mediació.

“És un orgull haver sigut seleccionats, per primera vegada en la història d’aquest congrés, per a participar i explicar al món el nostre reeixit model de mediació, amb la nostra Policia Local al capdavant, entre els temes a tractar en el fòrum”, explica Vila, qui ha felicitat al cos policial per la seua trajectòria, “que és la que li fa valedora d’estar avui ací i la responsable que Vila-real arribe tan lluny gràcies a aquesta carta de presentació que és una autèntica marca que ens segueix obrint al món sencer”.

Rosana Gallardo, per la seua banda, s’ha mostrat satisfeta per l’acolliment al Fòrum i recorda que “la Policia Local treballa en un concepte diferent d’intervenció policial sota el lema Una altra forma de fer policia, sempre pensant en la pacificació social”.