L’Ajuntament de Torreblanca dinamitza el turisme a través d’activitats organitzades a la Biblioplatja

480
La Regidoria de Turisme està treballant en la dinamització de la platja a través de diferents accions, entre les quals destaca el programa d’activitats de la Biblioplatja orientat a oferir un nou espai d’oci per a veïns i visitants.

Presentacions de llibres, contacontes o tallers d’escriptura són algunes de les propostes organitzades des de juliol a setembre, les quals s’han coordinat amb la Regidoria de Participació Ciutadana.

Després de la bona acollida d’aquest servei, que es va posar en marxa l’estiu passat, aquest any s’han incorporat noves activitats amb l’objectiu de millorar la programació per als diferents públics.

El servei de guarderia infantil, les visites guiades del Centre de Recepció del parc natural o el I Mercat de Proximitat són altres de les novetats incorporades enguany per incrementar l’oferta de serveis amb un ampli ventall d’opcions.

El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que “l’oferta turística ha d’aglutinar diversitat de serveis capaços de adaptar-se als interessos d’aquells que ens visiten, i també de la ciutadania. Creiem que la biblioplatja és un espai idoni per ampliar la nostra oferta turística i per gaudir d’alternatives d’oci al costat de la platja “.