L’ajuntament de Segorbe ha convocat la segona subhasta per a la comissió de bous 2017

116

La Regidoria de Festejos Taurins de l’Ajuntament de Segorbe convoca, per al divendres 25 de novembre, la segona i de moment última subhasta per optar a la Comissió de Bous 2017. L’acte es realitzarà a la sala de reunions de la planta baixa del consistori a les 22: 00h.

Després de quedar-se deserta la primera subhasta, el regidor de Festejos Taurins, Enrique Máñez, insta tots els veïns al fet que no perdin l’oportunitat de formar part de l’organització. Segons Máñez, “les festes de Segorbe són possibles gràcies a les persones que s’involucren en tirar-les endavant. La nostra setmana taurina és una de les més reconegudes del panorama valencià i tots els amants de la festa hem de posar de la nostra part per a mantenir-la amb la mateixa qualitat que fins ara “.

Les condicions són iguals a les de l’any passat i ja es poden consultar a l’Ajuntament de Segorbe. El grup haurà de formar-se per una llista de mínim 12 persones i màxim de 20. D’aquestes, almenys el 50% hauran d’estar empadronades a Sogorb. Qualsevol particular que estigui interessat pot acudir a la subhasta per tal de formar grup.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a acudir a aquesta subhasta, hauran de comunicar-ho, amb anterioritat a la seva celebració, a la Regidoria de Festejos Taurins, per tal d’explicar-los totes les propostes econòmiques que s’estan realitzant per a benefici de la propera Comissió de Bous.