L’Ajuntament de Peníscola ha convocat l’Òrgan Gestor de Platges

485
L’Ajuntament de Peníscola ha convocat l’Òrgan Gestor de Platges, integrat per la tècnic competent de la consultora que coordina la gestió de les platges i els representants municipals de les àrees de Platges i Medi Ambient, així com els representants dels diferents grups polítics, amb l’excepció del grup socialista en aquesta ocasió, que va disculpar la seva assistència.

En la trobada es van avaluar les diferents millores implementades en els serveis de platges i es va informar sobre les novetats per a aquesta campanya.

Durant les primeres setmanes després de l’obertura de la campanya de bany, s’ha pogut ja comprovar l’ampliació del dispositiu de socorrisme amb major nombre de cobertura de personal i ampliació de dates, així com les millores al Punt Accessible per a usuaris amb mobilitat reduïda que es concreten en l’ampliació de les zones d’ombra, la incorporació de noves hamaques amfíbies i l’ampliació del personal.

Pel que fa a les novetats més significatives, s’ha anunciat l’ampliació del nombre de banys públics a la zona de platges, quatre més, així com les campanyes de sensibilització per a la recollida de residus a platja i voltants. Es tracta de la distribució dels cendrers de platja i bosses per a la recollida d’excrements de gossos.

A més, l’òrgan gestor ha donat compte del nou contracte licitat per a un nou parc aquàtic, així com per a un nou lloc de para-sols i hamaques.

Així mateix, s’ha informat sobre la superació de l’auditoria i certificats obtinguts en matèria de gestió de qualitat i gestió mediambiental de platges i cales, com són les banderes blaves, la Senda Blava de Peñismar, el Centre Bandera Blava al Museu del Mar; la Q de l’ICTE per i la Bandera Qualitur. S’informa també que l’auditoria per part d’Aenor tindrà lloc els dies 20 i 21 de juliol.