L’Ajuntament de Nules contractarà un total de vint-i-cinc persones per a la realització del projecte T’Avalem Nules

474

L’Ajuntament de Nules contractarà un total de vint-i-cinc persones per a la realització del projecte T’Avalem Nules subvencionat amb un import de 389.059,20 euros per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

La regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, comenta que “previsiblement la propera setmana es fiquen a treballar, el que significa que començarem amb aquest Programa Mixte d’Ocupació i Formació de Garantía
Juvenil que comptarà amb dos mòduls, de 10 alumnes cadascú, un d’obra i l’altre de jardineria. Cal destacar que l’Ajuntament de Nules complementarà la subvenció de la conselleria amb 50.000 euros per mòdul”.

El Projecte T’Avalem Nules tindrà una duració d’un any, aproximadament, i estarà enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i
l’adquisició d’experiència professional.

L’actuació que es durà a terme és la remodelació del passeig de Mascarell amb la retirada de l’actual paviment i arborat, la construcció d’una nova vorera, carril-bici, la realització d’un mur de protecció i la plantació de noves espècies d’arbres.